Davitamon kopen op Plein (2024)

Davitamon kopen op Plein (1)

Davitamon helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis.

Lees meer

Davitamon

Davitamon is sinds 1928 dé specialist op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen. Het merk biedt voor iedere doelgroep een specifieke (multi)vitamine, samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Davitamon is hiermee de perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding en helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis met een Davitamon aanbieding.

Davitamon Vitamines

Davitamon heeft vitamines en mineralen specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeftes. De producten zijn daarnaast onderverdeeld in verschillende doelgroepen.

Davitamon Mama

Een zwangerschap is prachtig, maar zorgt wel voor extra werk voor het lichaam. Daarom kan je lichaam in deze periode wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Davitamon Mama biedt hierbij de juiste ondersteuning, met producten als Davitamon Compleet Zwanger, Davitamon Zwanger Compleet.Deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen tijdens de verschillende fases van de zwangerschap. Heb je een kinderwens? Dan is het belangrijk om alvast te beginnen met het slikken van foliumzuur Davitamon. Foliumzuur Davitamon speelt een cruciale rol in de vorming van de placenta en het celdelingsproces, en het advies is om dit te blijven slikken tot de tiende week van je zwangerschap. Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Davitamon ondersteunt je tijdens de zwangerschap met belangrijke vitaminen en mineralen waardoor de baby en jijzelf een gezonde en gevarieerde voeding hebben. Na de zwangerschap biedt Davitamon Mama Fit de juiste ondersteuning in deze spannende en vermoeiende tijd. Davitamon Mama Fit, ook bekend als Mamafit Davitamon of Mama Fit Davitamon, helpt je om aan te sterken na de bevalling en biedt ondersteuning bij deze nieuwe periode in je leven.

Davitamon Baby & Kind

Baby’s hebben veel vitamines en mineralen nodig om gezond op te groeien. Vitamines zijn namelijk belangrijk voor de weerstand en voor de groei van de botten. In de eerste maanden krijgen baby's alleen borstvoeding of flesvoeding. Hierin zit alles wat ze nodig hebben, maar het is ook belangrijk dat je kindje extra vitamine D Davitamon krijgt: dagelijks 10 microgram tot de leeftijd van vier jaar. Geef je borstvoeding of krijgt je kindje minder dan 500ml flesvoeding? Dan is het belangrijk om naast vitamine D Davitamon ook extra vitamine K (150 microgram) te geven in de eerste drie maanden na de geboorte. Davitamon Junior helpt hierbij met verschillende producten zoals Davitamon Junior 1-3, Davitamon Junior 3-12, Davitamon Junior Gummies, en Davitamon Kids. Deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen tijdens de groei van je kind. Profiteer van een aanbieding Davitamon Junior om deze producten voordelig in huis te halen.

Davitamon voor Volwassenen

Volwassenen hebben vaak een druk leven en kunnen soms extra ondersteuning gebruiken. Davitamon biedt hiervoor specifieke supplementen zoals Davitamon Weerstand.Deze producten helpen je immuunsysteem te ondersteunen en je weerstand op peil te houden, vooral tijdens drukke of stressvolle periodes. Speciaal voor vrouwen zijn er producten zoals Davitamon Compleet Vrouw, Davitamon Compleet Mama, Davitamon Mama Compleet fit. Deze supplementen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van vrouwen in verschillende levensfasen, zoals tijdens de menstruatie, zwangerschap, en menopauze. Voor de overgang is er Davitamon Overgang, een supplement dat speciaal is ontwikkeld om de typische klachten van de overgang te verlichten en de algehele gezondheid te ondersteunen. Voor ouder wordende mensen heeft Davitamon speciale supplementen zoals Davitamon 50+ Actifit die voorzien in de behoefte aan vitamines en mineralen voor iedereen die ouder is dan vijftig. Deze producten bevatten bovendien extra calcium en vitamine D voor het behoud van sterke botten en tanden.

Specifieke Supplementen

Davitamon biedt ook specifieke supplementen zoals Davitamon Magnesium, Davitamon Magnesium Nacht, en Davitamon Magnesium Citraat. Deze producten helpen bij het behouden van een goede spier- en zenuwfunctie en ondersteunen een gezonde nachtrust. Voor mensen met verhoogde cholesterol is er Davitamon Cholesterol en voor extra ijzer is er Davitamon IJzer. Daarnaast zijn er diverse vitamines beschikbaar zoals

  • Davitamon Vitamine C
  • Davitamon Vitamine D
  • Davitamon Vitamine D3
  • Davitamon Vitamine C + Extra D3
  • Davitamon Omega 3 Visolie

Handige Toedieningsvormen

Davitamon biedt ook handige toedieningsvormen zoals Davitamon Kauwtabletten en Davitamon Bruistabletten. Voor een complete vitamine-inname zijn er Davitamon Multivitamine, multivitamine Davitamon, Davitamon Vitamine, en vitamine Davitamon.

Davitamon Kopen op Plein.nl

Ben je op zoek naar de perfecte aanvulling van vitamines en mineralen op je dagelijkse voeding? Het complete assortiment van Davitamon koop je eenvoudig en voordelig bij Plein. Van vitaminen voor de allerkleinsten tot 50-plussers. Profiteer van een aanbieding Davitamon, zoals Davitamon Compleet, Davitamon Compleet Zwanger, Davitamon Weerstand, en Davitamon Junior Aanbieding. Je bestelling wordt snel verzonden zodat je meestal de volgende dag al de vitaminen en mineralen in huis hebt. Heb je vragen over het gebruik van Davitamon? Neem dan contact op met onze gediplomeerde drogist via [emailprotected]. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.

Davitamon kopen op Plein (2024)

References

Top Articles
Letter F Logos - 179+ Best Letter F Logo Ideas. Free Letter F Logo Maker. | 99designs
Darlington – Travel guide at Wikivoyage
Obituaries in South Bend, IN | South Bend Tribune
Madden 23 Solo Battles
C Chord for Ukulele: Variations, Styles, and Techniques
Inside Watchland: The Franck Muller Watch Manufacturing Facilities | aBlogtoWatch
Quadrilateral Angles Sum Property - Theorem and Proof
Sara Carter Fox News Photos
Chukchansi Webcam
/hypno/ - Hypnofa*ggotry
R Umineko
Anchor Martha MacCallum Talks Her 20-Year Journey With FOX News and How She Stays Grounded (EXCLUSIVE)
Paperless Pay.talx/Nestle
Best Transmission Service Margate
10 Teacher Tips to Encourage Self-Awareness in Teens | EVERFI
Craigslist Jobs Glens Falls Ny
Iowa Image Trend
9192464227
Fly Fit Bungee Rome Ga
Pear Shaped Rocsi
Highplainsobserverperryton
Devon Lannigan Obituary
Master Series Snap On Tool Box
Standard Specification for Annealed or Cold-Worked Austenitic Stainless Steel Sheet, Strip, Plate, and Flat Bar
Craigslist Vt Heavy Equipment - Craigslist Near You
Teddy Torres Machoflix
Andrew Camarata Castle Google Maps
Logisticare Transportation Provider Login
Pillowtalk Leaked
Sotyktu Pronounce
Calculating R-Value: How To Calculate R-Value? (Formula + Units)
0Gomovies To To
Craigslist Labor Gigs Albuquerque
Matrizen | Maths2Mind
Drugst0Recowgirl Leaks
Wocs Failure Rate
Tamilrockers 2023 Tamil Movies Download Kuttymovies
Plus Portal Ibn Seena Academy
Aces Login Palo Alto
Tattered Paws And Golden Hearts Rescue
Register for Classes - Office of the Registrar
Atlanta Farm And Garden By Owner
600 Aviator Court Vandalia Oh 45377
Craigslist.com Hawaii
8 Internet Celebrities who fell prey to Leaked Video Scandals
Dumb Money Showtimes Near Regal Eastview Mall
18006548818
Houses and Apartments For Rent in Maastricht
Right Wrist Itching Superstition
Wiley Rein Vault
The Enchanted Library - FiMFetch.net
What Does Code 898 Mean On Irs Transcript
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 6585

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.